miércoles, 20 de julio de 2011

3 DIES DE TOUR DE FRANCE!!

El dimecres passat vaig anar amb en Marc Casellas i en Jordi Rota cap a França, per poder anar a veure les tres grans etapes dels Pirineus i vem aproftar per agafar les bicis i fer un entreno cada dia.
El dijous va tocar pujar el Tourmalet, un port que ja havia pujat anteriorment on cada any hi ha un ambient magnífic, digne d'un clàssic.

La veritat és que abans no van passar els ciclistes ens vem fotre bastant de fred, hi a dalt només ens vem alimentar de una magdalenes que tiraven a la rua...
L'endemà, el divendres, vem tenir uns quants problemes.... Vem pujar a dalt del Col d'Aubisque per el cantó per on baixaven els ciclistes coronant primer el Col du Soulor, primer de tot vaig trencar la cadena pujant.. i vaig caire per davant.. per sort vam trobar uns ciclistes de Granollers que portaven un tronxacadenes, desde aquí donar les gràcies per el temps que van perdre per culpa meva... I tornant ja cap el càmping en Marc va punxar... i es va carregar la bici a l'espatlla i el vaig portar amb bici fins els càmping.. Havieu d'haver vist la cara d'un Gendarmerie quant ens va veure...

I el divendres va ser el millor dia clarament.. PLATEAU DE BEILLE!!! "Un ambientaas acullunaant!!!" Vem pujar amb en Marc fins a dalt al final d'etapa, vem fer foto de rigor i vem baixar fins a la pancarta de 2km per la meta, al lloc ideal per veure el gran atac de Samuel Sànchez.. una màquina..

Gràcies a en Marc i en Jordi per aquests tres dies que he passat amb molt bona companyia, ara toca tornar-me a calçar les bambes i tornar apretar una miqueta!!

Vinga fins aviaat!! Acabar de veure el tour!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario