lunes, 19 de septiembre de 2011

CAMPIÓ D'ESPANYA KV 2011!!



El passat dissabte 17 de setembre vam fer rumb cap a Aragó, concretament al Valle de Hecho, on es disputava el Campionat d'Espanya de KV 2011.
Vem anar-hi l'Òscar Roig, en Joan Freix (ambdos amb un resultat molt bo absolut), la Silvia Leal i la Mònica Ardid en categoria femenina que també es van marcar un carreron entrent totes dues al top5, i per part dels joves vem anar-hi en Pere Rutllant, l'Oriol Asensio ( els quals van fer una cursa perfecte i es van mereixer algu mes) i jo.
La cursa es presentava complicada al diumenge al mati, a part de que feia vent i el temps no acompanyava gaire, que la surtida fos cada 30 segons suposava una dificultat afegida, que requeria haver d'anar durant tota la cursa al millor ritme que un mateix poc anar sense descans.
10 segons abans de les 9h 50min va començar el compte enrere, les ganes de sortir eren inmensses.. vaig començar la cursa controlant el meu ritme sense passar-me intentant no parar de córrer durant tot el temps.
El primer tram de cursa era corredor, però hi havia lloc on em trubava millor caminant i avançava igual o millor que no pas corrent.
El segon tram ja era un bosc pelat on es veia tota la pujada afeitada fins a dalt el cim, amb rampes del 31%, on al final l'esforç va valguer la pena per adelantar un júnior que tenia a davant que havia comenssat més abans que jo i per baixar de 50 i acabar marcant un temps de 48:36 que per sort va valquer per aconseguir pujar a dalt de tot del podi i treure 5min al segon classificat...
La gran feina aconseguida no només es personal sino que gràcies a molta més gent he pogut arribar aquí amb bones condicions i moltes ganes, entre ells en Cèsar Thovar, l'Arnau Anguera, en Fernando Rosa i en Kiku Soler. També gent de l'equip de curses del UE Vic, amics, etc...
I Felicitar per la gran feina feta per en Pere i l'Oriol que a part de ser rivals som grans companys!!







3 comentarios:

  1. Felicitats màquina!!! estas fet un crac!!!
    ara a seguir endevant que vas per molt bon camí ;)
    ens veiem!
    salut

    ResponderEliminar
  2. Gran, molt gran nil... ja puc córrer ja que en aquest pas...

    venga cuidet i gas tio!

    ResponderEliminar
  3. Nil, moltes felicitats pel títol!!!

    No em coneixes, he anat a parar al teu bloc cercant una foto del Pedraforca pel meu facebook i posats a fer he xafardejat una mica en aquest bloc que m'ha semblat interessant...

    Apa, doncs, que continuis disfrutant molt de les curses per la muntanya!!

    Àngel Pons

    ResponderEliminar